Begreppsträd i matematik

När jag arbetar med mina elever vill jag synliggöra de begrepp vi arbetar med. Ett sätt är mitt begreppsträd som jag har i klassrummet, så att de ser hur trädet ”växer” med begrepp vartefter att vi arbetar med dom.

Begreppsträd i mitt klassrum

Jag la ut detta på instagram, och det var flera som gärna ville ha dessa begrepp, så jag har gjort i ordning med de begrepp jag gjort i ordning, tyvärr har jag bara åk 7 för att jag har bytt mall så att bakgrundsfärgen passar läromedlets framsidefärg (Matematik X).

Vill man arbeta vidare med begreppen med hjälp av Quizlet, så har jag bloggat om det innan, där finns alla begrepp från åk 7 – 9.

//Camilla, hojta gärna om ni ser felaktigheter

Publicerad av askebackdiaz

Arbetar som Ma/NO-lärare samt förstelärare i digitala verktyg på Södermalmsskolan i Stockholm

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: